Livsstil

«Alder er bare et tall, jenta mi»

04.01.2015

For noen år siden var jeg ute med en vennegjeng på et utested langs med brygga i Tønsberg. Vi drakk, vi danset, og vi hadde det gøy! Mens vi sto i baren kom en eldre mann bort til meg og prøvde å sjekke meg opp. Og når jeg sier eldre, så kunne han hvertall vært bestefaren min..
Jeg beklager høflig, og sier ærlig at han nok dessverre er litt i det eldste laget for min smak. Han ga seg ikke, og flørtet mer. Så blir jeg en smule oppgitt og sier til han – «Duh, du kunne vært bestefaren min».. «Alder er bare et tall, jenta mi», svarer han.. Da ble jeg bare enda mer oppgitt og gikk vekk.

 

Altså når det kommer til kjærlighet, et forhold, noe casual, FF, you name it, har vi alle våre grenser på alder, Har vi ikke? På hva som vi syns er for ungt eller for gammelt. Jeg pleier alltid å si at alder bare er et tall, og sant nok, det er jo bare det, men til en viss grense! Et sted stopper det. Jeg liker å si til mine eldre kunder på jobben som stadig føler seg for gamle, at alder bare er et tall, men når en eldre småpervers mann på 60 år sjekker meg opp, så er det virklig ikke greit å si. Jeg var vel bare 18 år når han sjekket meg opp. Det er jo ikke greit! For all det. Det kan jo være noen der ute som liker den slags, som tenner på rynker, at det henger her og der, grå hår, og deres utrolige ‘modenhet’. Jeg personlig klarer bare virkelig ikke å se hvorfor unge jenter på min alder tiltrekker seg sånt. Men det er nå bare meg.

Men så la meg spørre. Whats your number? Hva er din grense?
Jeg personlig foretrekker gjerne eldre menn, ikke de som er yngre enn meg,  men et helt konkret tall vet jeg ikke. Akkurat der er jeg ikke så nøye. Han kan gjerne være i slutten av 20 årene, men om han har bikket 30 årene, og er tidenes kar, så gjør det meg ingenting. Jeg tenker heller, som nevnt tidligere, at alder bare er et tall. Om han så er 24, 28 eller 34. Man faller jo ikke for alderen, man faller jo for personen bak tallet. Viktigste er jo at man trives sammen, og har det bra sammen. Eller hva syns du?

81e7fdc6bfe81b14c8f31e829e80f7ba

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply