Uncategorized

Kompis på Tinder?

03.01.2015

Hei søtiser!

Tidlligere på bloggen skrev jeg et innlegg om Tinder, og hvilke assosiasjoner jeg(og andre) har til det. I går lå jeg i senga og kjedet meg. Jeg hadde telt sauer to ganger allerede uten noe hell. Jeg var fortsatt lys våken. Da tok jeg turen innom Tinder for å slå ihjel litt tid, for at jeg kanskje ble trøtt. Men etterhvert som jeg bladde meg gjennom, kom jeg til å tenke på en ting. Når folk du kjenner, altså venner, dukker opp, trykker man da «like» fordi man kjenner vedkommende? For å være «høflig» slik at han andre ikke tror at du ikke syns han er kjekk? Det er jeg veldig usikker på. Jeg har et par stk hvor jeg har gjort det, trykket like, fordi jeg bare digger de som personer. Men vil de da tro at jeg er keen eller interessert, siden jeg trykket like på dem?

Hva synes du om det? Har du fått opp en person på tinder som du absolutt ikke er interessert i, og igrunn ikke syns er kjekk, som du har «dratt» til høyre, altså liket, fordi dere er venner?

5337d3b7bca51c5d750e34c454518ba8

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply