Livsstil Mote

Medienes påvirkningskraft på unge kvinner.

02.01.2015

God morgen skjønne lesere.

Klokken er langt på dag, og jeg har tilbragt enda en formiddag i sofaen foran TV’en. Men gud, så utrolig deilig det er. I morgen drar jeg tilbake til storstaden Oslo, noe som skal bli utrolig deilig! Blir kjedelig å dra fra familien, men digg å komme seg inn til oslo igjen. Jeg er jo en storby-jente så passer bedre der 🙂

Nå har jeg slukt i meg en god frokost(lunsj?), laget meg en kopp med te, og er klar for å jobbe litt med bacheloren min. Sammen med ei venninne i klassen skal jeg skrive en bacheloroppgave om påvirkning, PR og omdømme. «Medienes påvirkningskraft på unge kvinner» er vår problemstilling, hvor vi da skal forske på hva som gjør at kvinner blir påvirket av det de blir påvirket av. Vi har snevret det ned og skal fokusere på moteblader og blogger, hvor målgruppen er satt til mote- og livsstilsinteresserte kvinner i Oslo, i alderen 16-25. Ved å ta i bruk av ulike case skal vi se på hva som påvirker kvinner til å kjøpe et gitt produkt når de leser om det i en artikkel i et moteblad, eller via et blogginnlegg. I tillegg til å se på hva som påvirker, vil vi også finne ut hvorfor de blir påvirket, og om de blir påvirket i det hele tatt. Blir de påvirket bevisst eller ubevisst? Og psykologien bak det. Det tror jeg er utrolig fascinerende å finne ut, så gleder meg til å starte ordentlig med jobbingen.

Dette halvåret her kommer til å gå utrolig fort! TENK, jeg er ferdig med bachelorgraden min til sommeren. Shit, tiden har gått fort. Men det skal bli deilig å bli ferdig.

 

Leser du moteblader og/eller blogger?  Og har du noen gang kjøpt noe etter å ha blitt introdusert for det via det ene eller det andre? 

2350d9b0b387e78bd1b2c863459b2c55NN

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vilde 02.01.2015 at 18:33

  Fantastisk innlegg, Mari!

  Dere kommer til å sette fokus på noe som er viktig og relevant. Gleder meg til å høre mer! 🙂

  • Reply marialena 02.01.2015 at 23:37

   Vilde: Tusen takk, vennen min<3
   Ja, tror det blir kjempespennende! Gleder meg veldig! 🙂

  Leave a Reply