Uncategorized

New years eve

31.12.2014

Hei alle kjære lesere!

I dag er dagen. Den siste dagen i året. Vi er alle klare for en dag med familie, nære og kjære, god middag, og en natt fullt av fyrverkeri! Vi snakker alle om hvordan året har vært, hva vi har opplevd, og hva vi kunne gjort annerledes. Vi snakker om ulike nyttårsforsetter vi har.
I dag er den siste dagen i året. Dag nr 365. Det er nyttårsaften. Det utrolig øyeblikket som kommer nøyaktig kl 00.00. Vi kysser, vi klemmer, vi smiler, vi ler, vi ønsker hverandre et godt nyttår, og vi nyter øyeblikket og livet vi er en del av. En fantastisk følelse. Jeg er utrolig spent på hvordan året kommer til å bli. Hva den bringer. Men jeg vet at det er nok av oppturer og opplevelser i vente!

Jeg har tilbringt store deler av formiddagen i sofaen, med superundertøy og ullsokker på, og sett koselige filmer på TV’en, med en god kopp te. Null bekymringer, ingen ting jeg må få gjort, bare kunne slappe av. Etterpå kommer min nydelige bestevenninne, og vi skal gjøre klart til å ta imot det nye året sammen! Denne dagen kommer til å bli fantastisk bra!

Ønsker dere alle et kjempegodt nyttår! og ønsker året 2015 hjertlig velkommen! 🙂

<3

2b32f4ecf5cd69d44b48da4f12e8f7ab

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply