Uncategorized

29.desember

30.12.2014

God kveld lesere!

Håper dere har hatt en strålende dag. Det har hvertfall jeg. En ganske inholdsrik dag må jeg si. Jeg var nemlig på en photoshoot tidligere i dag, og tok mange spennende, røffe og rå bilder, som jeg gleder meg til å vise litt av til dere. De kommer om ikke så alt for lenge, så stay tuned.

Ellers har dagen gått ganske så rolig for seg. Jeg overrasket min nydelige bestevenninne med å hente hun på Flyplassen etter at hun kom hjem fra Juleferie i Bergen. Det ble hun positivt overrasket over, og da blir jeg glad. Jeg og Mira(familien min sin hund) ble med Vilde hjem og fikk god middag og koselig kveld sammen med Vildes foreldre. Alltid like koselig å være hjemme hos dem 🙂

Kvelden sluttet litt blått, litt kjipt rett og slett. Så nå skal jeg nyte et «lite» glass med rødvin, sette på en god serie, for så etterhvert ta kvelden.  Håper dere har hatt en bra dag!

-Mari Alena <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply