Uncategorized

That’s my man

27.12.2014

Jeg ble betatt fra første stund. Jeg ble varm inni meg. Jeg fikk gåsehud fra ytterst på tåspissen, helt ut til de lengste hårstråene på hodet. Når jeg så han på skjermen, hvor han tok imot Tris etter hoppet inn i Dauntless for første gang. Gud så utrolig deilig han var. For de som har sett «Divergent» vet hvem jeg snakker om. Theo James snakker jeg selvfølgelig om! OMG! Da snakker vi ekte mannfolk, sex på box, sexy beast, drop dead gorgeous, and you name it. Digg!

Hele han som person og rolle gjennom filmen er fantastisk. Og han ble bare bedre og bedre i løpet av filmen! Han er bad, and er digg(!), han er omtenksom, empatisk, han er bare rå. Hvis jeg skulle beskrevet en perfekt mann for meg, så er Theo James akkurat det. Jeg kunne gjerne møtt han over et glass vin, for å si det mildt. Hvorfor har vi ikke sånne menn her i Norge? Eller kanskje de bare har gjemt seg, som jeg pleier å si når folk spør. Theo James ja, fy faen for en mann. Som vi jentene pleier å si- vi blir klamme i hakket bare på tanken!

02-divergent-theo-james-photos-bedlam-heights

theo-james-shirtless-divergent-5 Theo2

 

 

La også ved et lite klipp om du er nysgjerrig på hvem denne deilige mannen er, hvis du ikke hadde hørt om han fra før! Enjoy!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply