Uncategorized

Kvelden før kvelden.

23.12.2014

God kveld, kjære lesere!

Nå er det kvelden før kvelden, kvelden før den store dagen. I morgen er det julaften! Det kjennes litt rart, og føles absolutt ikke som at det er selveste dagen i morgen. Bare en vanlig onsdag.. Men det er det så absolutt ikke. Gud som jeg gleder meg til i morgen! Med masse god julemat, pyntet juletre, masse gaver og familien samlet, skal vi ha en kjempekoselig julaften. Jeg gleder meg til å legge meg i kveld, og våkne opp med et stort smil om munnen:

Hele familien har akkurat sett på ‘Grevinnen og Hovmesteren’, og straks klare for «Home alone 2». Nå kan julen virkelig komme. Det er så utrolig gøy å se på hovmesteren på nrk. Den gode gamle klassikeren i sort/hvitt, med en over gjennomsnittlig beruset gentleman. Hele familien var plassert i sofaen med god latter og et stort smil om munnen. I morgen er det klart for «Tre nøtter til askepott», «Reisen til julestjernen» på TV’en. Tradisjon hvert år.
Ønsker dere alle en god kveld, og GOD JUL!

1293025023326_786

 

 

 

 

 

 

Mange juleklemmer fra meg.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply