Uncategorized

Rødvin, sex og griseprat.

22.12.2014

Hei søte lesere!

Jeg må bare fortelle dere om to flotte jenter som jeg har i livet mitt. Hun ene etter Vilde, og hun andre heter Camilla. Det er to fantastisk flotte jenter, som jeg aldri(under noen omstendighet), hadde klart meg uten. De støtter meg i alt jeg gjør og sier, men setter meg på plass om jeg svever litt. De stiller alltid opp når jeg trenger det, og kjefter på meg hvis jeg er litt for naiv, og tillater for mye av folk som ikke fortjener det. Jeg har en tendens til å se det beste i folk, selv når det ikke er noe der. Da trekker de meg tilbake til realiteten, og ned på jorda igjen. De er bare så bra. De er mine. Mine bestevenninner. Vi er som de tre musketerer. De betyr så mye for meg. Kjempeglad i dem begge<3

Hans Ertzeid Mathisen-2838

Bildet tatt i sommer, på en venninneshoot vi hadde:)
ELSKER dette bildet av oss!   fotograf: Hans Ertzeid Mathisen.

 

I går hadde vi en utrolig koselig jentekveld, hvor vi hadde rødvin, gløgg(med rødvin selvfølgelig), og kaker. Vi snakket, vi lo, vi lo så vi grein, snakket om gutter, sex og ALT for mye griseprat. «Dessverre» er det det som faller oss tre jentene naturlig. -We have a dirty mind, and can’t just help ourselves!.  Det tar bare et par minutter etter at vi møtes, før vi ender opp i noe dirty snakkis. Men vi har det så hysterisk morsomt og bra sammen!  Vi fikk snakket om alt og ingenting, delte ting vi hadde på hjertet, ga hverandre råd, tips, og lo oss skakk ihjel av ulike episoder hverandre hadde hørt/opplevd den siste tiden. Skikkelig goodtimes! Som sagt. Jeg digger de jentene der!

10867112_10154957195125032_162710359_n

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla 23.12.2014 at 17:22

    Haha, du er herlig Mari! Tusen takk, love you!!!<3<3

  • Leave a Reply