Uncategorized

Good morning sunshine.

20.12.2014

God morgen!

Klokken er alt for lite, og jeg har overraskende nok klart å dra meg opp av senga, for så å komme meg på jobb. Slumringen sto på mye lenger enn planlagt, og irriterte garantert mine foreldre i senk. De var sikkert ikke langt unna tanken på å vekke meg med en kald bøtte med vann, før jeg til slutt tok til liv, og fikk somlet meg opp og ut av den alt for deilige, varme og gode senga. Der kunne jeg liggi så mye lenger i dag.. Et fantastisk sted å ligge på en slik morgen.

Med en liten dæsj sparkel, en helt okei hårdag, og ‘P3 morgen’ på full guffe på kjøkkenet, lader jeg opp til en ny og fresh dag. Etter en kopp med Nespresso, en bedre frokost, og George Clooney ved min side(I wish), bærer det av sted til jobb. Ønsker alle en kjempegod morgen, og en nydelig dag. Kos dere!

edhn3

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla Lien 20.12.2014 at 11:52

    Håper du får en fin dag på jobb, Mari! Gleder meg til å se deg ikveld 🙂

  • Leave a Reply