Uncategorized

En fantastisk dag med familien

20.12.2014

Hei søte lesere!

Håper alt står bra til med dere, og at julestemningen kommer sakte men sikkert. Ser dårlig ut med snø, men jeg har troa!  Jeg gjør hvertfall alt for å få en så god julestemning som mulig. Kongerøkelse, tegneserier, pepperkakebaking, jul på månetoppen, ja you name it. ALT.

I dag ble jeg invitert med på cafe av min kjære lillebror som er på juleferie fra forsvaret. Vi var på et sted kalt Babels i tønsberg, som er en kjempekoselig cafe, med god mat! Lenge siden jeg har sett han nå, så vi hadde mye å snakke om! Noe jeg har savnet veldig. Merkes at jeg savner han for mye når han er borte, hvor praten er mindre og mer kortfattet. «går det bra med deg?» Godt å kunne sitte ned sammen og snakke om alt og ingenting, slik som før når han var hjemme 🙂
10799429_10154948475525032_1463311196_nn

 

10866640_10154948475530032_307374366_nn

 

 

Jeg hadde jo også lovet familien å lage min berømte Risotto, som jeg har skrevet om tidligere på bloggen, når jeg kom hjem på juleferie. Snill som jeg er, så fikser jeg jo det for min kjære familie. Jeg elsker jo å lage mat, og da å kunne se de fornøyde ansiktene deres når de spiser min mat, er ubeskrivelig god. Når de setter så utrolig pris på det jeg har laget til dem. Og det blir ikke mer perfekt enn hjemmelaget risotto, rødvin, håndballkamp, etterfulgt av en awesome film, på en fredagskveld. Med god mat som familien satte stor pris på, Norge vinner over Sverige, vi er samlet og storkoser oss, og slutter kvelden med en morsom og epic film- «Guardians Of the Galaxy». Har du ikke sett den, er den virkelig verdt å sjekke ut. Med kjente personligheter som Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, og selveste ‘Cruella De ville’ Glenn Close, og mange andre med, er dette virkelig en morsom, spennende og interessant film. Anbefales!

 

Håper dere alle har hatt en super kveld. Det har hvertfall jeg! Stappmett, fornøyd og fresh, har jeg inntatt senga og klar for kvelden. Sov godt søte dere!

Klem Mari Alena

 

aa46a1e9ff36142a45f289d0121881d7

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply