Uncategorized

«Pappa har bare angra seg litt!»

17.12.2014

Hei søte lesere!

Her er en episode fra en kveld jeg var på jobb, som jeg må dele med dere.
En liten jente sto på apoteket med sin far. Hun var kanskje rundt 5-6 år. Dere vet hvordan små barn er. De spør om hva absolutt alt er. «Hva er det?»,» Hva er det da?», «åh, hva er det?». Og ingen unntak denne gangen her. Jenta spør Pappaen sin nysgjerrig og uvitende; «pappa, hva er det?».

«-Pappa har bare angra seg litt», kom det ut av faren.  Jeg ble overraska over svaret.. Det faren skulle handle var en pakke med Norlevo-såkalt «Angrepille».

Dette er en opplevelse jeg aldri glemmer. Det var så uventet. Jeg personlig hadde aldri forklart datteren min hva jeg handlet i en slik situasjon, og hvertfall ikke på den måten!

Jeg jobber som sagt innenfor helsevesenet og Apotek, (et ganske stort apotek vel og merke), og opplever MANGE ulike situasjoner når det gjelder den «berømte» Angrepilla.
Det kan være alt i fra dagen derpå kunder, hvor man fra de kommer inn døra skjønner hva de skal ha. De ser litt slitne og kleine ut, gjerne litt sminke gnidd i ansiktet på jentene, og håret til alle kanter på gutta. De kommer rett bort til kassa og vet nøyaktig hva de skal ha. Noen nøler, noen tørr såvidt å si det, og noen sier det rett ut. Noen ganger kommer jentene alene, noen ganger kommer de sammen, og i noen(få) tilfeller kommer gutta og handler på vegne av dem. Jeg syns det er drit bra når gutta kommer og handler. Da viser de ansvar, og tar del i ansvaret om at ‘det skal to til for å danse tango’, istedet for å bare å gi faen, og regne med at dama fikser det. A true Gentleman, kan man jo si.

Noen kunder kommer med barnevogn og skal handle, og kanskje ikke er klare for et barn til heelt ennå. De smiler godt, der de fleste til og med sier det rett ut. At de ikke er helt klare for en ny runde med barn.

Noen kunder kommer fra andre religioner, der de gjerne går kledd i Burka. Jeg blir like fascinert og kanskje litt overrasket hver gang. For man tenker ikke akkurat på ubeskyttet sex når man ser en kvinne i burka, eller at de i det hele tatt skal kjøpe en angrepille.

Noen kunder er eldre. Og da snakker vi 50-60+, ofte menn på vegne av sine kjære. Men hey, de har jo sex de også! Og menn er «produsèrbare» frem til de dør.

Men de kundene jeg syns er mest fascinerende er de som kjøper flere pakker, eller ofte. De som bruker det som prevensjon, og regner med at det går bra. For dere som ikke vet det, så er Angrepillen en tablett full av hormoner, og skal ikke tas mer enn MAKS
1 gang i måneden helst. Og gjerne mye sjeldnere enn det. For Angrepillen er kun et nødsprevensjon, og som ikke skal benyttes som et supplement/erstatning til kondomer eller p-piller o.l. For meg som jobber med det, og kjenner til produktet, skjønner jo ikke hva folk tenker med. At det liksom skal være så lett. At de rett og slett ikke tenker på konsekvensene det kan få. Skjønner jo at folk ikke vil bli gravide, men man skal alikevel ikke stappe i seg Norlevo som om det skulle vært godteri..

Så ja.. Jeg møter på mange ulike situasjoner når jeg selger det:). Spesielt morsomt var det i pinsehelgen når vi ble utsolgt på søndagen, Og vi er kun et av to apotek som holder åpent på søndager. Vi solgte maange pakker over en veldig kort tid, kan man trygt si. Da var det et par(!) lange masker innom som skulle handle, og fikk høre at vi var tom. Heldigvis kunne vi sende de til det andre apoteket, som kanskje hadde et par igjen.  Så hvis du har noen spørsmål om produktet, så er det bare å spørre. 🙂

XoXo. Mari Alena

USA, New Jersey, Jersey City, Sad woman in bedroom, man sleeping
50e1ce023055531caeaae3829a51eb39 38a44626-1faf-435b-9058-dad9a3e9fc1e

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply