Uncategorized

Et must i vinter!

14.12.2014

Hei kjære lesere!

Nå er vinteren rett rundt hjørnet(håper jeg hvertfall), og da er det ekstra viktig med pleie for leppene. På vinteren har leppene ofte tendens til å bli tørre, såre og sprukket opp, og trenger fuktighet. Et av mine must produkter og favoritt i veska er Nuxe sin Lip Balm»Rêve de Miel». Den inneholder honning, søtmandelolje, ekstrakt fra ringblomst og allantoin, som virker utrolig beroligende og pleiende for leppene. Den behandler leppene med en gang, og er samtidig utrolig drøy i bruk. Jeg bruker den hele tiden, for å forebygge at leppene mine ikke blir tørre. Når jeg har kunder på jobben som trenger en form for leppomade, er Nuxe den første jeg nevner, alltid.

For en stund tilbake hadde vi besøk av en representant for Nuxe, som fortalte meg at denne leppomaden selges hvert eneste minutt på verdensbasis. Det sier jo litt om hvor utrolig bra dette produktet er. Jeg anbefaler den på det sterkeste.  Prøv den ut! 🙂

DSC_0017

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply