Uncategorized

Fuck, endelig juleferie!

13.12.2014

Hei igen, kjære søte lesere.

Beklager at jeg har vært stille de siste par dagene. Har hatt alt for mye å gjøre med eksamen, hvor jeg har tilbragt all tid på skolens bibliotek. Kan med andre ord si at det har vært mitt andre hjem den siste måneden. Mye lesing, pugging, frustrasjon ut av en annen verden, og mye latter. Sett bort i fra det faglige, har vi vært en god gjeng som har sitti der, så det gjør jo situasjonen litt bedre 🙂

MEN, nå har jeg hatt siste eksamen for i år, og kan endelig ta meg en lang etterlengtet og velfortjent ferie!  Fy faen, så deilig det skal bli!

Så på søndag tar jeg turen hjemover til familien, noe som jeg virkelig ser frem til! Bare det å kunne slappe av med familien, se (MANGE)julefilmer, kakebaking med mamma, og alt det andre som denne fine høytiden innebærer. Det er JUL!  Åh, jeg er så glad i julen 🙂  Eneste som mangler nå er at snøen faller ned. Er så trist med en jul uten snø. Er virkelig ikke det samme uten. MÅ ha snø i julen.

 

Her er også en liste over noen av mine favorittfilmer i julen, som er et must å se! 

The Holiday, en av mine favoritter!
the-holiday

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Love Actually
11174822_800

 

 

 

 

 

 

 

 

-How the Grinch Stole Christmas
last ned

 

 

 

 

 

 

 

 

-Bridget Jones’s Diary
Bridget_Jones_s_Diary_2001

 

 

 

 

 

 

 

 

-Reisen til Julestjernen
boersumbente

 

 

 

 

 

-3 Nøtter til askepott
74716

 

 

 

 

 

 

 

 

-Flåklypa
fl1

 

 

 

 

 

 

-Jack Frost
A70-3840

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-The Santa Clause.
santaclause

 

 

 

 

 

 

 

 

-Alle «Home alone» filmene.
last ned (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

-National Lampoon’s Christmas Vacation
11154289_800

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply