Uncategorized

God morgen Norge

10.12.2014

Halvdradd i ansiktet, med en smule underskudd av søvn, klarte jeg utrolig nok å dra meg ut av senga i dag og. I dag er det siste innspurt av eksamensjobbingen, før jeg endelig kan ta meg en velfortjent juleferie i morgen. Fy f*, så utrolig deilig det kommer til å bli! Da er det bare noen få dager til i storbyen, før det bærer hjemover til familie og venner. Null stress om skole, null bekymringer, null arbeid. Kan bare slappe av, komme meg enda mer i julestemning(selv om den er ganske på topp nå), og bare nyte en etterlengtet lang ferie. Peiskos, julefilmer, baking, pynting av hus, og tilbringe all tid med familie. Fantastisk!

Klarte nesten å drømme meg bort litt der nå.. Får komme meg tilbake til jobbingen.

Ønsker dere alle en kjempegod morgen! 🙂

XoXo Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply