Uncategorized

SMS- et kvinnedominerende område?

08.12.2014

Er vi kvinner mer «på» når det gjelder tekstmeldinger? Eller er det bare noe vi føler?  Det er noe jeg virkelig lurer på..            Ifølge side3 slår kvinner menn når det kommer til SMS; men at Menn flørter mer på SMS. Gjør de det? Jeg er veldig skeptisk.. 

Hvis jeg skal snakke basert på egen erfaring, så opplever jeg sjelden(aldri) at en gutt sender meg en melding som lurer på om jeg har sovet godt, eller hatt en fin dag. Det er stort sett jeg som sender første meldingen. Dette er jo et mye omdiskutert emne i venninnegjengen, hvor flere har opplevd det samme. Er det sånn at det eksisterer en slik ubalanse, eller trenger vi jenter rett og slett mer bekreftelse enn gutter?

For oss jenter er det bare så enkelt som å motta en melding. Da føler vi at han tenker på oss og vil snakke med oss.  Men, tenker de på oss, selv om de ikke melder oss?

Og når vi jenter da sender melding, hvor mange kan vi sende? Hva er akseptabelt, uten å virke som ei masekjerring?
Jeg snakket med en god kompis om akkurat dette her, og han nevnte at det er svært forskjellig fra mann til mann.  Noen syns at én melding daglig er ok, noen syns at (ca)3 meldinger daglig er ok, og noen syns at én melding i uka er nok. Bare det i seg selv er jo jævlig forvirrende for oss jenter. Hva skal vi tro? Bør vi være oss selv -gjelder det å ikke bry seg om de såkalte «sosiale kodene», eller skal vi vente de tre dagene for å se om han sender en melding eller ikke.
Hva er din mening?
o-TEXTING-facebook

You Might Also Like

2 Comments