Uncategorized

On my wishlist.

06.12.2014

Det er aldri like enkelt å kunne si hva man ønsker seg til jul. Enten om det er fra foreldre, søsken, familie, venner osv. En tenker at man skal finne ut noen juleønsker på forhånd, men det skjer jo veldig sjeldent.. Sommeren er over, eksamenstiden begynner, og vips er vi midt i førjulstiden. Ja, tiden går fort.
Så i den sammenheng tenkte jeg å dele to ting jeg ønsker meg til jul, med dere.

Hun jeg bor med er over gjennomsnitt interessert i interiør som meg, og hun introduserte meg for et drit rått bilde fra merket ‘Lovedales Studio’ i sommer. Et merke jeg aldri hadde hørt om, men som jeg ble nysgjerrig på å sjekke ut. Bildet hun viste meg, henger på veggen i stua vår nå, og heter «Bat Cat». Et funky navn, på et superfresht bilde!

Etter å ha sett bilde, måtte jeg jo inn på nettsiden deres for å sjekke ut flere bilder. På siden var det såå mange bra bilder, hvor kreativiteten, bruk av farger, og ideene bak bildene er utrolig. Kjempegøy å se!  Dessuten koster de ikke all verden heller.
Etter å ha sett på bildene , var det to bilder som skilte seg kjapt ut. «Aquarius», grunnet at det er stjernetegnet mitt, og «Hair Bear», som jeg bare ble forelsket i fra første gang jeg så det. Sistnevnte er klart favoritten, og står som topp 3 på ønskelisten til jul:)

image BC_mur_HairBearNew

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene lånt fra Lovedales Studio.

 

Slik ser «Bat Cat» ut også:

BC_mur_Batcat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XoXo Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply