Uncategorized

Eargasm!

03.12.2014

(innlegget blir også skrevet på engelsk, grunnet at de som nevnes under, selvfølgelig sjekker ut innlegget selv!)

Jeg ble først introdusert for dem under slottsfjellfestivalen 2014, hvor det var kjærlighet ved første blikk. 20 november var jeg igjen blant publikum på Rockefeller, hvor jeg ble betatt.. Jeg klarte ikke å stå i ro, og nøt et hvert øyeblikk. Tatt ut av kontekst, kan dette høres ut som en helt annen opplevelse, men jeg snakker selvfølgelig om Mighty Oaks. De har lenge vært på listene med sin freshe låt «Brother», og er blitt spilt på radioen on and on i hele sommer og høst. Jeg er såå takknemlig for at jeg ble introdusert for dem, for de har gjort dagene mine så mye bedre!

Har du ikke hørt om de?- Så er det virkelig på tide å sjekke de ut!

For å briefe de ukjente ganske kjapt, er Mighty Oaks et band bestående av tre unge menn, fra tre forskjellige land, og kombinerer tre forskjellige harmonier som smelter sammen i en total eargasm. Dette Berlinbaserte indie-folk bandet består av Ian Hooper fra USA, Claudio Donzelli fra Italia, og Craig Saunders fra Storbritannia. De skriver ærlige, autentiske og emosjonelle låter med akustiske gitarer og mandolin, blandet inn med elektrisk gitar. Amazing!

 

Jeg hører på de dag ut og dag inn, selv nå i den mest hektiske eksamensperioden. Det gir meg motivasjon og gjør at eksamensjobbingen går seg mye lettere til. Jeg hører stadig om folk som anbefaler klassisk musikk av typ. Mozart og Beethoven, men Mighty Oaks er klart min boost for å klare meg gjennom eksamenshelvete!

 

I was first introduced to them under Slottsfjellfestivalen 2014 where it was love at first sight. November 20th I was again among the audience at Rockefeller, where I really fell in love with them. I could not stand still, and enjoyed every moment. Taken out of context, this may sound like a completely different experience, but I’m talking of course about Mighty Oaks. They have long been on the music-charts with the amazing song «Brother», and has been played on the radio, on and on throughout the summer and fall. I am soo grateful that I was introduced to them, they have made my day so much better!

Have you not heard about them? – Then it’s really about time to check them out!

To brief the unknown rather quickly, Mighty Oaks is a band consisting of three young men from three different countries, and combines three different harmonies that melt together in a total eargasm. This Berlin-based indie folk band consisting of Ian Hooper from the USA, Claudio Donzelli from Italy, and Craig Saunders from Britain. They write honest, authentic and emotional songs with acoustic guitars and mandolin, mixed in with the electric guitar. Amazing.

I listen to their music day in and day out, even now in the most hectic exam period. It gives me motivation as well as the studies goes so much easier. I keep hearing about people who recommends classical music of type. Mozart and Beethoven, but Mighty Oaks is clearly my boost to get through the exam hell!

 

Fra konserten på Rockefeller/From the concert at Rockefeller. 

10816074_10154884971025032_1577192049_n

 

Mighty Oaks @ Sosialen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er deres nyeste album «Howl». Sjekk det ut!  Dere vil bli like forelsket som meg:)

Here’s their new album «Howl». Check it out! You guys gonna love it.  

 

XoXo Mari Alena

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply