Uncategorized

En awesome person krever en awesome hårfarge!

01.12.2014

Screenshot 2014-12-01 21

 

Dette sitatet kom jeg tilfeldigvis over for noen år siden, som jeg aldri har glemt. Kloke ord, fra en fantastisk inspirerende dame.  Jeg har alltid, så lenge jeg kan huske, elsket å gjøre andre ting enn hva alle andre gjør. Enten om det er snakk om klær, mote, hårfarge/frisyre, ja det meste. Det å kunne være seg selv 100%, og ikke følge mengden og hva alle andre gjør, er en utrolig deilig følelse. Bare det å kunne være seg selv, gi faen i hva alle andre syns, og bare leve livet, er noe av det jeg virkelig lever og brenner for.

Så ja. En awesome person-krever en awesome hårfarge. 

Jeg hadde lenge lengtet etter en stor forandring på hårfronten, og ville prøve ut noe helt nytt. Jeg hadde gjort litt research på nettet, på ulike farger jeg kunne tenke meg. Siden jeg i et par år tidligere hadde prøvd meg på en burgundy variant uten noe hell, ville jeg prøve meg innenfor de tonene. Jeg ringte ned til Adam og Eva på Nedre Slottsgate og snakket med ei kjempekoselig jente på tlf om hvilke tanker jeg hadde, og vi fikk satt ned en time.

Uken etter satt jeg i stolen. Vi fikk god kontakt med engang, og var begge klar for en skikkelig forandring. 2 timer etterpå var jeg så godt som platinablond/orange-isj, og så rett og slett ikke ut!   Heldigvis var dette bare midlertidig. For å kunne få forandringen så stor som mulig, måtte vi avfarge og bleke hele håret mitt.

2014-06-23 14.03.33

 

 

 

 

 

 

 

 

Som man kan se, så ser jeg virkellig ikke ut!

Etter et par timer derimot, var det et mye bedre resultat!

Screenshot 2014-06-23 188

 

2014-06-23 16JA 2014-06-23 17JA

 

 

 

 

 

 

 

 

JEG ELSKET DET, og smiler når jeg ser på bildene nå!  Jeg fikk maange positive tilbakemeldinger, og ble også kåret til dagens hår på slottsfjellfestivalen. IKKE DÅRLIG!

moi@fjellet

 

 

 

 

 

 

 

 

Men jeg var ikke ferdig med forandringen helt ennå!   Etter et halv år etter ca, så følte både Stine(min frisør) og jeg for enda en ny forandring. Denne gangen noe helt nytt igjen.  Så igjen satte jeg meg ned og gjorde research, og gikk helt klart utenfor min komfortsone når det gjaldt fargevalg. Men hey- man lever bare en gang.   Jeg fant noen kule bilder, som jeg tok med og viste stine. Igjen avfarget og bleket vi hele håret, hvor jeg så like jævlig ut som første gangen. Men også her var det bare midlertidig. Etter noen timer i stolen, ble resultatet awesome!

10819050_10154881297680032_1514936752_n 10799658_10154881308630032_355512808_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke sant at det er utrolig!!   Fra å være en «kjedelig» brunfarge, til en så fantastisk bra reise av ulike farger. Jeg får hele tiden høre at jeg har baller som kan gjøre sånn, og at jeg er gal.  Men herregud, det er jo bare hår.  Men til tross for at de sier at jeg er gal, sier de også at jeg er tøff som tørr, og at det selvfølgelig ser bra ut.

Som jeg innledningsvis nevnte i innlegget, så elsker jeg å gjøre det alle andre ikke gjør. Dette er et typisk eksempel!   Jeg har bare fått en positiv opplevelse ut av det, i tillegg til ei kjempegod venninne!  Stine ble nemlig ikke bare frisøren min, men ei god venninne også!  Og ingenting er bedre enn det!
SÅ, om du vil farge håret, og gjøre det hos den beste, så anbefaler jeg deg å oppsøke Adam&Eva Nedre Slottsgate, og spørre etter Stine. Hun er amazing! <3

Våg og prøv litt! Gjør noe som kanskje først virker litt halvcrazy og ulikt deg. Det er bare gøy!  OG du får masse (positiv) oppmerksomhet for det.  🙂

 

«When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead» – Barney Stinson

 

XoXo Mari Alena.

You Might Also Like

2 Comments