Sponset innhold

Så må du ta turen til L.A. Nails Oslo i Waldemar Thranes gate i Oslo! Der var nemlig jeg i dag og fikk meg et nytt par med superlekre negler!

Jeg kom over L.A. Nails etter å ha sett et par bilder på Facebook av ei venninne som hadde vært der, I tillegg til å sjekke ut deres Instagram. De hadde gjort så utrolig mye fint, så jeg måtte jo selvfølgelig sjekke de ut selv.

De har bare fått positive feedbacks fra kunder og jeg selv er over gjennomsnittet fornøyd med ‘tjenesten’. Neglene mine er rålekre og er gjort DRITBRA. De som jobber der er utrolig grundig og vet utmerket godt hva de holder på med. De filer nøye(!), og kontrollerer over neglene hele tiden, slik at de er så godt som perfekte- og ikke minst symmetriske med hverandre!

Jeg er nå så heldig og samarbeider med L.A. Nails, og kommer til å anbefale de til alle jeg kjenner og møter på. Servicen er kjempebra, neglene er rålekre, prisene er GODE og kundene går alltid ut fornøyde! Så om du vil ha fine negler, så må du ta deg turen innom L.A. Nails Oslo! 

PS: Se bort i fra den stygge betennelsen jeg har fått på neglebåndene! Det er på bedringenes vei!:)

-Mari Alena