På mandag så hadde jeg en av mine beste opplevelser noensinne! Det var og en av de beste dagene jeg har opplevd. Jeg sitter her nå med gåsehud og et stort smil om munnen, bare ved tanken på det.
.
For på mandag så var min bedre halvdel og jeg på John Mayer konsert i Oslo Spektrum. Billettene til konserten var bursdagsgave fra meg til han. John Mayer er nemlig Andreas sitt største man crush, og jeg visste at han kom til å sette pris på det. Mildt sagt.

Så når han fikk vite at han skulle på John Mayer konsert, så ble han helt satt ut. Jeg tror ikke han innså det helt akkurat i det jeg sa det, men det tok ikke lange stunden før han innså hva han skulle. Og da ble han mildt sagt jævlig glad og gira. Hehe.
.
Jeg personlig hadde også gledet meg utrolig mye til denne konserten, mye fordi at jeg selv også elsker John Mayer, men også fordi at jeg visste hvor mye det betydde for Andreas, og hvor mye han gledet seg. Og glede seg, det hadde han god grunn til..

FOR den konserten vi var på er den beste konserten jeg noensinne har vært på! Og ikke nok med at jeg var så heldig og fikk skaffet oss billetter, men vi fikk også billetter på rad 3, noe som viste seg å være fremste rad! Hallo! Vi satt på første rad og så på John Mayer spille i over 2 1/2 time! Hvor kult er ikke det! 😀 John Mayer er jo og kjent for sine mimikker og de fikk vi se på han direkte og ikke via storskjermen. Drit kult, sier jeg bare igjen.

Dette måtte vi selvfølgelig dokumentere litt, så her har dere en liten smakebit. På filmen under så fremfører han låten Slow dancing in a burning room, som er en av mine favoritter. Enjoy!

IMG_5323

IMG_5340IMG_5306