God kveld (natt) kjære lesere! 

Jeg burde sovet for lenge siden, men av en eller annen grunn så sitter jeg nå da her i mørket på soverommet, med Mac’en i fanget. Jeg har to glass rødvin innabords, jeg har overspist meg på ostepop og et par Kinder Maxi’er og er strålende fornøyd. Jeg skal straks sove, men før det så må jeg bare nevne to kjøp jeg gjorde her nylig.

For et av merkene som jeg har lagt en stor elsk på de siste månedene er Urban Decay. Det var min kjære bestevenninne Vilde som introduserte meg for merket for en god stund tilbake, og skrøt det opp i skyene. I forbindelse med en flyreise jeg hadde for noen måneder tilbake, så kjøpte jeg mitt første Urban Decay produkt. Det var en øyenskygge kalt Glitter Rock, som viste seg å være den beste øyeskyggen jeg hadde hatt. Perfekt for me! (slik som på bildene under!)

Men så her om dagen så var jeg på vei til Gardemoen med toget. Jeg hadde 1 1/2 time med dødtid, noe jeg brukte på å sjekke ut Urban Decay’s Instagram. Det var ikke planlagt, det bare skjedde. Og som en ettereffekt på det, så kjøpte jeg med meg to paletter! En med glitter nyanser, som har vært en stund, og en helt ny palette i basic nude! Kjempefine. Dritkult design er det på de også! Så nå gleder jeg meg utrolig mye til å prøve de ut, og dele det med dere 🙂