Et pust i bakken etter en lang dag.

Nå har jeg endelig kommet meg inn på hotellrommet etter en lang dag med møter, jobb og kjøring. Jeg er nå på Hamar hvor jeg skal være frem til i morgen, hvor jeg da kjører videre til Elverum for å jobbe, før turen så går hjemover igjen.

Dagen i dag har ikke bare vært lang, men den har også vært jævlig klam, svett og våt.. Til info så sikter jeg til det heftige regnværet som har holdt på i hele dag og den klamme lufta som det medbringer..jippi!..Så jepp, I felt fresh today.. Nope, ikke i det hele tatt..

Nå ligger jeg som et slakt her i senga og skal bare slappe helt av med litt kveldsmat, ‘snacks’ og en fresh film. Nå i kveld fikk jeg skikkelig lyst til å se ‘The Devil Wears Prada’, med Meryl Streep og Anne Hathaway i hovedrollene. En film som bør ses om du ikke har sett den. Utrolig festlig, koselig og fin film.

Hva har du gjort i dag? Vært ute i drittværet du også? 🙂