Nå er dagen endelig kommet, og jeg er bokstavelig talt helt i ekstase av glede! Denne dagen har jeg gledet meg til sykt lenge, og den er nå endelig kommet! Og hvis du har lest et av mine siste innlegg, så vet du hva jeg snakker om. For i dag, så ble vår nye signaturduft i L’Occitane lansert i Norge! Terre de Lumiere, som den heter, ble jeg forelsket i fra første stund, når jeg fikk lukte på den på kontoret. Selv Andreas gikk rundt og sniffa på meg når jeg hadde sprayet den på meg! Det er et godt tegn på en god lukt. Haha!

Jeg ble introdusert for Terre De Lumiere i november, da den ble lansert eksklusivt på travel retail (tax-free) , og syns det mildt sagt var drit kjipt å måtte vente helt til lanseringen i mai. Jeg kunne selvfølgelig kjøpt den til full pris på flyplassen, men jeg valgte heller å vente til lanseringen i våre egne butikker.

Men nå har jeg den endelig! Denne frøkna dro selvfølgelig innom jobben i dag og kjøpte den største flaska de hadde av vår nye FANTASTISKE duft!! Og dette sier jeg ikke kun fordi at jeg jobber for L’Occitane, for denne parfymen er ut av en annen verden. Den er varm, spicy, sexy, frisk, forførende og sensuell, og akkurat en slik duft jeg elsker!
.

Så hvorfor Terre De Lumiere?

Du lurer sikkert da på hvorfor duften har fått navnet Terre de lumiere. Navnet er fransk for den gylne timen, som er et kort øyeblikk når himmelen farges med enestående vakkert lys rett før solen går ned i Provence. Parfymen fanger essensen av dette spesielle øyeblikket og gir en herlig følelse av velvære.

Dette er L’Occitane sin første Aromatiske Gourmand-duft, som vil si at den treffer alle sansene våre, slik som gourmet og mat for eksempel. Lukten er noe jeg vil si treffer alle, mye fordi at den lukter så forskjellig på fra person til person. Den avhengighetsskapende duften fanger opp Provence sine kontraster i et uventet paradoks: møtet mellom en aromatisk fasett og en gourmand hjertenote.


DUFTPYRAMIDEN
Toppnoter : Bergamott, Ambrette frø, Rosépepper
Hjertenoter : Lavendel, Bivoks
Bunnoter: Akaciablomst, Bitter mandelessens, Tonkabønner, Hvit musk


Dette er min klart favoritt av alle parfymer jeg har prøvd de siste årene, og jeg kommer til å bruke den fast hver dag! Dessuten får du også Body Milk, Shower Gel, Hand Cream og Såpestykke i serien. Parfymen finnes i 50ml (649kr) og 90ml (849kr). Jeg kjøpte selvfølgelig 90ml 😉

Så jeg anbefaler dere alle å ta turen innom en av våre butikker, eller sjekke den ut på våre nettsider! You will LOVE it!
.

Dette syns jeg er så stort, så jeg har tatt MASSE bilder i denne anledningen, samt at jeg legger ved er par videoer av Terre De Lumiere. Enjoy! ♥