På fredag i forrige uke kom det ut en ny kolleksjon som Vero Moda har designet i samarbeid med Jenny Skavlan. Jenny Skavlan er jo kjent for å tenke gjenbruk og miljø, og har i den anledning fått oppfylt sin drøm om å designe en kleskolleksjon på det grønne vis. Med Vero Moda’s linje Green Attitude har hun skapt en personlig og bærekraftig kolleksjon full av feminine garderobefavoritter.

Jeg har selv sett kolleksjonen både via hennes Snapchat, på hennes nettside og ikke minst i butikken når jeg og kjæresten var i byen på lørdag. Jeg ELSKER kolleksjonen og har fra dag èn sett meg ut flere favoritter. Kjæresten hadde også bla. et antrekk han gjerne kunne sett meg i. Det liker vi! Og om ikke så alt for lenge, så blir det innkjøp av noen plagg. Tihi.

Rålekkert, Jenny Skavlan!

Her er mine favoritter fra kolleksjonen!

Det røde antrekket til venstre var det kjæresten ville se meg i :)

Det røde antrekket til venstre var det kjæresten ville se meg i :)