For noen dager siden så skrev jeg om min store elsk til sub-merket Y·A·S fra Vero Moda. Og i den anledning tok jeg turen innom Vero Moda her for noen dager siden for å sjekke ut hvilke nyheter de har fått. Det skulle jeg aldri gjort..

For de hadde fått inn så utrolig mye fint! Mange fine høstplagg! Hadde det ikke vært for at jeg skulle være så flink å spare nå fremover, så hadde jeg nok endt opp med flere poser derifra. Haha. Men noe ble det selvfølgelig. For jeg fikk øye på en utrolig nydelig bluse som var på prøvedukken i utstillingsvinduet. Og når jeg prøvde den på, så var jeg ikke i tvil. Den MÅTTE bli med meg hjem. Så jeg kjøpte den blusen sammen med et kjempefint og stort skjerf. Blusen var fra Pieces (et annet Sub-merke fra Vero Moda) og skjerfet fra Y·A·SBildene ble kjøpt på eBay for lenge siden.

14374700_10157437286110032_167660789_o