Nå sitter jeg i skrivende stund med en utrolig god følelse. Jeg er høy på livet, jeg er full av adrenalin, jeg er sykt happy og ikke minst utrolig stolt over meg selv. For i dag har jeg gjort noe utrolig kult.

For i ettermiddag/kveld holdt jeg et kurs for ca. 40 personer i konferanserommet her på hotellet i Trondheim, helt alene! Jeg hadde med min kjære kollega Isabelle som hjalp til med forberedelsene og planleggingen av selve eventet- og hun nevnte et par ting under kurset-men selve kurset som helhet sto jeg for å fremføre.

Og grunnen til at jeg nå er i så stor ekstase er fordi at jeg aldri har gjort noe liknende før. For jeg har nemlig aldri vært noe fan av å snakke foran store forsamlinger, eller fremført noe som helst. ALDRI! Selv på ungdomsskolen så kviet jeg meg helt og blånekta fullstendig på alt av fremføringer. Det var det værste som fantes og jeg kunne ty til tårene og raseri i flere anledninger pga at jeg ikke takla det. De svært få gangene jeg fremførte noe så ble jeg tvunget. Jeg sto der flau fra topp til tå, jeg vugget frem og tilbake i nervøsitet mens jeg sto der, jeg skalv, jeg stammet og ble til og med ledd av, av de andre i klassen.

Når du går fra å blånekte noe til selv å ta inititiv til det- Da har du vokst som person.

Så når jeg da ser tilbake på hvor jævlig det var på den tiden, hvor jeg blånekta helt, og hvor jeg nå ‘i dag’ kan ta initiativ og ikke minst ansvar for å holde et kurs for 40 personer, sier litt.. Det sier litt om hvor mye jeg har vokst som person, og hvor sterk jeg er den dag i dag.

Og det ‘værste’ av alt er at jeg ikke var det minste nervøs før kurset i dag. Jeg var bare spent på hvordan det kom til å bli. Med fancy mikrofon på hodet og fullpakket konferanserom. Og jeg hadde null grunn til bekymring for hele greia, for det gikk såå bra! Ja, helt awesome faktisk! Jeg holdt kurset med stil uten noen feil. Jeg var trygg på det jeg skulle formidle, noe jeg visste fra før. Det var min styrke. Jeg verken stammet eller vugga. Jeg bare storkoste meg rett og slett. Og når det er sagt, så begynner jeg bare å le. For så sykt happy, lykkelig og ikke minst letta er jeg nå. Så utrolig kult- og en så utrolig fantastisk følelse jeg sitter med nå!

I kicked ass today- and I loved it!  Jeg er så stolt akkurat nå! I DID IT!

tadaatadaa22