Er det en butikk og konsept som jeg virkelig har blitt glad i de siste par årene, så er det Vivikes og subbrandet Days Like This. Jeg har nevnt det her på bloggen tidligere også. Før så assosierte jeg det som typisk kjerring-butikk, med kjerring-plagg, mens nå så elsker jeg det.

Jeg var en kjapp tur innom Vivikes i Trondheim nå i sta, og ble totalt forelska i vårnyhetene de har fått inn nå. SÅ MYE FINT! Så utrolig mange fine farger, fine kjoler og generelt mange fine plagg. At jeg ikke kjøpte noe er jo egentlig ganske sjokkerende, men jeg hadde litt dårlig tid akkurat da. MEN, neste gang, da blir det innkjøp av noe der.

Jeg har plukket ut mine favoritter, som jeg har lagt ved bilder av under her.

HER ER MINE VÅRFAVORITTER FRA DAYS LIKE THIS

  1.  Lys grønn kjole, 2. Mørk turkis kjole, 3. Turkis genser, 4. Grønn bukse, 5. Lys rosa bluse, 6. Mørk turkis bluse.  

Så utrolig mye fint! Så mange freshe og vårlige mønster og dekor. I love it! Hvilken likte du best av disse?