Dere vet følelsen når dere sitter på en restaurant og får servert et måltid som gir deg vann i munnen, bare ved å se på det?
Slik er det på Tulla Fisher i Trondheim.

I min jobb er jeg mye på reise, og tilbringer mye tid på hotell og restauranter i byer over hele norge. Trondheim er byen hvor jeg er klart mest, og har derfor funnet mine favoritter og Hot’s & Not’s.
Når det kommer til restauranter, så er Tulla Fisher klart min favoritt.

Jeg ble introdusert for restauranten via min kjære stesøster Kine, og siden den gang så har jeg vært der og spist hver gang jeg har vært i byen. Hvorfor? Jo,
fordi de har fantastisk god mat (hver gang!), de har et utrolig bra utvalg av glutenfritt, lokalet er fint, innbydende og koselig, og de ansatte er over gjennomsnittet koselige. Så dette er mitt must spisested når jeg er i byen.

I går var jeg igjen i Trondheim, og jeg var selvfølgelig innen Tulla Fisher for å spise. Siden jeg ankom byen så tidlig på morgenen, så spiste jeg både lunsj og en sen middag her. Til lunsj spiste jeg en Bruschetta Parma, og til middag spiste jeg Pizza Parma. Nå tenker dere sikkert ‘Love parma much?’, and Yes I do! Parmaskine er awesome, og jeg har fått skikkelig dilla på det.

SÅÅ.. Om dere er i Trondheim og skal finne en god restaurant å spise på, så er Tulla virkelig å anbefale. Try it out! Restauranten ligger dessuten midt i Trondheim Sentrum.

MAT SOM GIR MEG VANN I MUNN

-Mari Alena aka. Foodlover♥