these_funny_animals_643_640_02Visste du at..
Du forbrenner 26 kalorier på et kyss på et minutt?
Ikke jeg heller, før jeg så det på nettet nå. Det er virkelig fascinerende må jeg si! Og en kjekk fun fact å ha i bakhodet. Så Andreas og jeg kommer til å holde oss slanke og freshe i lang tid vi nå, så mye som vi kysser. Haha!
Så når en da smasker dagen lang, så er det viktig å ha kyssbare lepper syns nå jeg. Og mine to freshe favoritter nå om dagen er helt klart disse to fra Idun Minerals, som vist på bildet under. Jeg bruker også selvfølgelig de fra L’Occitane, som jeg jobber med, men jeg syns det er kjekt å kunne bytte litt på innimellom, så nå er det disse to som er favoritter;


For de som ikke kjenner til Idun Minerals, så er dette en svensk serie mineralprodukter som ble lansert i Sverige i 2011 (så det er nokså nytt). Produktene er laget av 100% høyrene mineraler og beroliger og beskytter huden. Det ble da gjennomført en nikkelallergistudie som viste at alle, selv de mest sensitive, hudtyper kan bruke IDUN Minerals. Produktene er renset fra blant annet nikkel, krom og mikroorganismer. Felles for alle er at de inneholder IKKE talkum, olje, silikon, parfyme, vismut oxichloride, nanopartikler eller konserveringsmiddel (f.eks. parabener). Kjempebra! Kult design har produktene og!

Den til venstre er en lipgloss kalt Louisa, som er en lys nude farge med shimmer, som kombinerer høyrensende mineraler med vakre farger som gir leppene en silkemyk glans. Den til høyre er en kremet leppestift kalt Stina, som inneholder sheasmør og nordisk multeolje som pleier og mykgjør leppene, samt vitamin-E, en antioksidant med beskyttende effekt.

Så da er det bare å kysse i vei!