I går var det jevnt over en ganske så fin dag, med mye positivt som skjedde, men jeg hadde også en tung dag hvor jeg fikk en dårlig nyhet, noe som gjorde at jeg ble ganske så satt ut, lei meg, deppa og en smule irritert (på meg selv og verden rundt). Så etter jobb i går fant jeg ut at jeg skulle gå fra kontoret (Parkveien) og ned til Oslo S for å ta toget. Ikke spesielt langt eller noe, men jeg følte for å spasere nedover Karl Johan i stedet for å ta toget fra Nationaltheatret, som var det nærmeste.

Og på veien nedover Karl Johan, så gikk jeg forbi Steen & Strøm, og konkluderte fort med at jeg skulle ta turen innom for å sjekke ut MAC, noe som ville gjøre at humøret ble litt bedre. For nytt innkjøp av sminke, klær og andre ting har nemlig den effekten på en. Overraskende nok så har jeg aldri prøvd ut noen produkter fra MAC (ja, i know. Ganske sykt), og ville nå endelig teste det ut. Jeg har jo i lang tid både lest på blogger og hørt mye bra om eksempelvis leppestiftene fra MAC. Så i går var tiden inne for at denne frøkna skulle ta jomfrudommen på MAC, ved å kjøpe sin første leppestift derifra!

Når jeg kom bort til MAC-området ble jeg mildt sagt overveldet over alle de ulike fargenyansene og ulike sorter leppestifter de hadde! Jeg visste at det var mye å velge mellom, men ikke SÅ mye! Jeg måtte raskt ty til hjelp fra hun som jobbet der og fikk masse god hjelp. Etter å ha sett på de ulike fargene så konkluderte jeg med at jeg ønsket en nude leppestift, og fant en fin farge jeg likte. I tillegg til å kjøpe leppestiften, så kjøpte jeg også en lipliner i samme farge, for å få en enda mer fyldigere finish. Ah yeah!
Og denne frøkna gikk ut av Steen & Strøm med et smil om munnen, en smule lykkeligere.

Har du prøvd ut produktene til MAC? Har du noen favoritter? Do tell!

18901731_10158742753415032_663970299_o