Er det et veskemerke som virkelig har blitt populært i Norge det siste året så er det ADAX. De fleste kjenner sikkert til merket i forbindelse med at Caroline Berg Eriksen aka. Fotballfrue designet noen vesker i samarbeid med dem. Jeg har nå nesten i et år siklet på en Clutch-veske fra merket. Spesielt etter at min kjære roomy Tove skaffet seg en. Jeg var drit misunnelig og vurderte å kjøpe en selv. Men å bruke underkanta 1400 kr på en fancy lommebok fristet ikke akkurat da, så den fine tanken fadet dessverre ut.

Men så her om dagen var hellet på min side. Jeg var i Trondheim i forbindelse med jobb og var innom noen butikker og shoppa litt etter at jeg var ferdig for dagen. Siste butikken jeg dro innom før jeg dro tilbake til hotellet, var Morris. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg dro innom den engang, men så gjorde jeg nå det. Og det med god grunn. Når jeg kom inn der så sto det utstilt en brun clutch-veske fra Adax på tilbud! Den var satt ned 50%! Jeg hadde opprinnelig lyst på en i svart, men den jeg så utstilt var like fin.

Så uten å tenke tok jeg med meg clutch’en til kassen, dro kortet og tuslet ut av butikken med verdens største smil om munnen. Denne frøkna hadde gjort et skikkelig kupp, og var over gjennomsnittet fornøyd med det! Så det er nå min nye baby.♥ Haha

I♥ADAX