Visste du at..
Personer som går tur i naturen, har en markant langsommere blodgjennomstrømming i deler av hjernen. Selv korte turer gjør vesentlig endring. Samtidig kan en tur i naturen gi færre bekymringer og negative tanker. Det kan du ha i bakhodet neste gang det er pent vær ute og du sitter inne og ser på Netflix.


.
Er det noe som jeg virkelig elsker, som samtidig gjør meg utrolig lykkelig og glad, så er det akkurat det å være ute i naturen når det er fint vær. Med en gang sola skinner, så benytter jeg enhver ledig tid til å være ute. Enten om det er en rusletur et sted eller en løpetur. I går var det en slik dag. Sola skinte og varmen kjentes i ansiktet, så da tok jeg med meg min bedre halvdel og min families hund Mira, til Verdens Ende på Tjøme- Vestfold’s fineste tursted. Har du vært der? Hvis ikke, så anbefaler jeg det på det sterkeste å ta turen dit.
.
Så en luftetur ute i frisk luft og fint vær gjør meg ikke bare lykkelig og glad, men det gjør min mentale helse enda bedre. Jeg føler meg bedre. Det er et stort pluss syns jeg. Er du ikke enig?

Er du ofte på tur ute i naturen?