God morgen, kjære leser!

Klokken nærmer seg 9 og min morgen startet alt for tidlig og stressende, men overraskende nok så har jeg kommet meg raskt ut av leiligheten og sitter nå avslappet på en kafé med en kopp kaffe og en liten matbit, før turen går videre til jobb.

I tittelen på dette innlegget så spør jeg deg om du har prøvd S&M, noe du sikkert stusser litt over. Jeg snakker ikke om det som folk flest kanskje tenker, som er det dirty greiene med pisk, lakk og lær. Jeg snakker heller ikke om albumet til Metallica eller sangen til Rihanna, men jeg snakker om neglesalongen i Oslo, som lager byens kuleste negler. Og jeg er så heldig som nå har fått inngå et samarbeid med de på negler! Hvor kult er ikke det liksom?! 😀

Jeg har selv brukt salongen tidligere når jeg hadde vippeextensions, og jeg var alltid kjempefornøyd. I tillegg er de så utrolig koselige der, så man blir alltid glad når man vet en skal dit, når en kommer dit, mens en er der, og når en drar derifra. Så at jeg nå har inngått samarbeidet med de er noe jeg er helt i ekstase over! For neglene de gjør er ut av en annen verden fine og kule. Se bare under her! Så utrolig mye fint og kult!

Bilder lånt fra deres Instagram-konto.