Sponset innhold

Det er sikkert flere enn meg der ute som stadig mister iphonen i bakken, eller som syns ‘håndgrepet’ for en selfie til tider kan være noe pain in the ass. Nå skal jeg få prøve noe nytt som gjør at jeg slipper unna med begge disse tingene. 

 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker fancy duppeditter og ting&tang. Enten om det er noe som gjør hverdagen enklere eller mer effektiv, eller om det er ulike ting som bare ser tøffe ut. Denne gangen har jeg blitt introdusert for noe som heter Easy Grip fra Duppi! Dette er et smart og genialt produkt som en kompis av meg står bak. Denne ‘Duppi-ditten’ aka. Easy Grip fester en bak på tlf’en, slik at du på en måte får et slags håndtak eller ‘grip’ på telefonen din, slik at du for eksempel ikke mister den i bakken. Genialt, ikke sant?

Og i den anledning at jeg nå får prøve ut dette, så skal jeg også gi ut 5 Easy Grip’s! Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere i feltet under, så trekker jeg ut fem tilfeldige vinnere! Har dere noen ønsker på farge, så kan dette også skrives ved. Fargene en kan velge mellom er rosa, sølv/hvit, sort, sølv og gull. (Den 6. på bildet er den jeg selv tok i bruk, for de som evt. lurte på om jeg ikke kunne telle) Haha.

Sjekk også gjerne ut deres Facebook-side, samt Nettside for mer info!

Frøkna nydusja og fin 🙂