Trenger du et godt tips på et sted i Oslo hvor du kan sitte å jobbe, samtidig som at du spiser deg en god lunsj? Et sted der du også får glutenfritt?

Ja, da ville jeg tatt turen til La Baguette på oslo s. Det er nå blitt mitt faste stamsted, når jeg skal spise en god lunsj mens jeg er på jobb. Her har de gode baguetter (der kylling og avocado klart er min favoritt) både med og uten gluten, de har mange sitteplasser, de har stikkontakter flere steder(!) og de har internett. Et perfekt sted for en som både skal spise og jobbe!
.

Og grunnen til at jeg tipser deg om dette, er fordi at jeg nå spesielt etter at jeg fikk cøliaki syns det er vanskelig å finne et sted hvor jeg faktisk tåler noe av maten de serverer på en kafè.. Se bare på Espresso House for eksempel. De har to kakestykker og èn bitteliten quinoa-salat å tilby. That’s it. Ikke så mye å skryte av.. Mens La Baguette har flere valgmuligheter. Og flere valgmuligheter liker vi.

labaguette

Så om du nå en dag trenger et sted hvor du både kan jobbe og spise en god lunsj, så ta turen dit. Du kommer til å like det. Jeg vet også at de nylig fikk La Baguette i Tønsberg også, noe som er supert mtp. at jeg nå bor der. Så det må jeg få prøvd ut i nærmeste fremtid.

IMG_4994

Har du noen gode tips på steder i Oslo (eller andre byer) som serverer god glutenfri mat, som samtidig er koselig?