2017-05-30 18.36.27
Da har denne frøkna kommet seg ut av dusjen og fått gjort noen andre småting, og er nå klar til å fortelle dere om kortstokken som jeg brukte for å gjøre min treningsøkt i dag.

Jeg ble introdusert for denne kortstokken her for en liten stund tilbake, via min fantastiske samboer Andreas. Han fikk kjennskap til den via sitt Crossfit-senter der han selv trener. For det er nemlig et par som trener der som har laget denne kortstokken som du nå skal få høre om!

Kortstokken heter WOD52 (som er en forkortelse for Workout of the day) og er laget for å gi deg en komplett workout hvor enn du er. Enten om du er på jobbreise, hjemme i stua, ute et sted, på et treningssenter eller you name it. Denne kortstokken passer inn overalt. Grunnlegger Stian forteller på sin nettside at det hele startet med et problem som innebar det at han i jobb hadde mye reising som gjorde det vanskelig for han å finne på treninger (WOD) der han var. Det problemet ville han løse, som da til slutt endte opp med denne kortstokken! Den er laget sånn at du kan trekke kort som lager en unik WOD hver gang du skal trene.

Jeg prøvde den for første gang sammen med Andreas her om dagen, men grunnet alt for lite energinivå, så gikk det skikkelig bajs følte jeg selv, men til tross for det, så merka jeg det i hele kroppen dagen etter!

Så i dag kjørte jeg samme økta alene, som Andreas og jeg gjorde sist, med et betydelig bedre resultat! Det mye grunnet at jeg hadde mye mer energi enn sist. Økta varer under 30 minutter og gir deg en perfekt treningsøkt for hele kroppen, som gjør at du virkelig kjenner svetten renner. Ja, jeg rant over til slutt følte jeg, så mye som jeg svetta! Shit ass!.. Men når du da er ferdig etter en halvtimes tid, så er du ferdig! Og følelsen da er ubeskrivelig deilig! Du føler deg så svett, sliten og ufresh, men samtidig så fresh og utrolig bra også!

Jeg har mye reising i min jobb, så denne kortstokken kommer til å være med på alle mine jobbreiser nå fremover! Noe så genialt! Og under her nå så kommer jeg til å dele min treningsøkt i dag med dere. Om dere også ønsker denne geniale kortstokken selv, så kan den kjøpes HER. Jeg må også si at denne IKKE er sponset! Jeg ønsker bare å fremme det, siden den er så bra!

 

Min WOD i dag;

•Slik ser kortstokken ut!
2017-05-30 18.50.36
•Så trekker du ut dagens WOD.
Som dere ser på bildet under, så kan en godt lese instruksjonen først.
•Så trekker man et oppvarmingskort. Hos meg i dag ble det først å løpe en runde på 400m, så 20 repetisjoner av Jumping Jacks, så 20 repetisjoner av Back extensions, så avslutte med en ny runde på 400m.
•Så trekker man hva slags stil en skal kjøre WOD’en i. Min stil i dag ble Tabata, som innebærer at en velger 4 ulike bevegelseskort. Et til overkropp, et til underkropp, et til kjerne og et til hele kroppen. Disse 4 ulike bevegelsene skal en kjøre i 4 minutter, med 1 minutt’s pause mellom hver.
•Mine fire bevegelser ble først Push-ups, så Squat Jumps, så Inchworms og så Grasshoppers. Når du da har gjort alle disse, pluss oppvarminga, så har du fullført økta!
•MEN- om du føler deg litt spicy og trenger litt mer utfordringer, så kan du også trekke et joker-kort, før du begynner økta. Eksempelvis på bildet, så er det her trukket ut at du skal løpe 1000m før bevegelsene begynner.

Er du usikker på de ulike bevegelsene og hvordan de utføres, så er det enkleste å søke de opp på Youtube, eller så kan du alltids spørre meg i kommentarfeltet under.

2017-05-30 18.36.422017-05-30 18.49.062017-05-30 18.48.062017-05-30 18.47.07

OG som du ser på bildet under så får en virkelig kjørt seg i en sånn treningsøkt! Du får kjørt hele kroppen, og det tar ikke mer enn 3o minutter! Genialt! Så den bør du sjekke ut!

2017-05-30 18.18.08

Vi snakkes plutselig!

Hilsen en frøken som føler seg fantastisk bra akkurat nå 🙂