Sponset innhold

Som nevnt i forrige innlegg så har jeg nå fått et nytt samarbeid på bloggen, nemlig med Brødskiva. Det er et kjempekult og fresht konsept, som jeg gleder meg til å utforske mer av fremover!

Men så hva er Brødskiva?
Rita Haga etablerte bedriften Brødskiva AS i 2013 etter at hun selv fikk diagnosen Cøliaki i 2011. Konseptet og hennes tanke går ut på å lage nystekte brødskiver på samme måte som vafler. Det i seg selv høres jo kjempefresht ut! Så i den anledning utviklet hun et Brødskivejern og en egen melblanding. Dette kan en kjøpe via Brødskiva’s nettside, både hver for seg, og som en kombinasjonspakke. Jeg er så heldig og har fått tilsendt en pakke med både jern og melblandinger som jeg nå skal ta i bruk.

Så tidligere i dag lagde jeg den første brødskiva. Det var utrolig enkelt og lettvint og tok ikke lange tiden. Jeg blandet sammen melblandingen med litt salt og flytende smør, og lot den svele i ca 5 minutter. I mellomtiden hadde jeg satt på jernet som da sto klart til steking. Så var det bare å starte! Det trengtes bare 1 spiseskje til hver brødskive. Steketiden var på ca. 3 minutter, så var den ferdig! Så enkelt!

Og brødskivene smaker jo bedre nystekte og ferske, så i de fleste tilfeller så lager en kanskje bare to brødskiver, og til det så står det en oppskrift på selve melblandingen. Så en trenger ikke å lage 18 stk, som hele posen utgjør. Så om du ønsker èn nystekt brødskive eller to til et hvert måltid, så kan du det!

Til den første brødskiva så hadde jeg strandaskinke og korianderblader. På den andre jeg lagde så hadde jeg Jalapeñoskinke, paprika og agurk. Brødskivene smakte utrolig godt(!), og dette er noe jeg helt klart kommer til å bli hekta på nå fremover! Med andre ord- Brødskiva er et genialt produkt- spesielt om en har cøliaki! Så fra å aldri spise brødskiver, kommer jeg nå til å elske det! Og det i seg selv er ganske kult.

Og i melblandingen kan en også bare la kreativiteten og fantasien slippe løs. En kan tilsette urter, krydder(ex.pizzakrydder), småbiter av ost og skinke i deigen. Cayennepepper kan en også tilføre for en mer spicy variant!

Ønsker dere å teste ut dette konseptet så er det bare å klikke seg inn på nettsiden! Og kjenner dere noen som har cøliaki så er dette også en ypperlig julegave (siden nå snart er jul!).

Hva syns dere om konseptet Brødskiva? 🙂