Sponset innhold//

IMG_5023I don’t like plain nails. I get sad.

-Zoey Deschanel
.

Som nevnt i forrige innlegg så har jeg nylig inngått et samarbeid med de fantastiske jentene på neglesalongen S&M i Oslo. I tillegg til å lage byens kuleste negler, så tilbyr de også behandlinger på vipper, voksing og bryn. Her for et par dager siden så var jeg innom salongen for å fikse neglene mine, og gledet meg som et lite barn, noe dere sikkert skjønner når dere så bildene fra deres Instagram-konto på forrige innlegg. Jeg har lenge hatt lyst på marmor negler, men den forrige salongen jeg brukte lagde det ikke. Men S&M, de er rå på det- så da ble det marmor på denne frøkna. Resultatet ble slik som forventet. Helt fantastisk bra, og jeg har nå byens kuleste negler!
Så om du også ønsker deg fine og freshe negler, så anbefaler jeg på det sterkeste at du tar turen innom S&M i Oslo.
De er så kjempeflinke:)

Hva syns du? Kult, ikke sant?

IMG_5020