Akkurat nå så følte jeg for å få ut litt tanker jeg sitter med nå. For det å kjøre til og fra jobb i dag var ingen dans på roser eller glede. Ja, det var faktisk utrolig ubehagelig, guffent og leit.. Grunnen til det er fordi at jeg stadig vekk kjørte forbi eller ble forbikjørt av ambulanser med blålys på, i full fart. Det pga. bilulykker og utforkjøringer som jeg hele tiden fikk trafikkmeldinger om i bilen..

Været i dag har vært helt kaos med regn både oppover, nedover, sidelengs og vel så det.. Og det som overrasker meg da, det er det at folk i trafikken ikke senker farten når det nærmest er storm ute.. De ligger i samme farta opp mot 120 km/t og regner med det går bra. Det syns jeg er så utrolig leit. Jeg leste faktisk på tb.no nå i sta at det hadde vært tre ulykker på nøyaktig samme sted i dag, hvor jeg kjørte rett bak den ene av de. Det var kun snakk om 1 min tidligere at det hadde skjedd når jeg kjørte forbi ulykken.. Det er små marginer.

Hvorfor tar vi ikke mer hensyn i trafikken når det er sånt vær ute, tenker jeg.. Hvorfor ikke tenke på de rundt, eller hva konsekvensene av kjøringen kan være.. Kjør forsiktig liksom. Det er alt som skal til. Tenker jeg.

maxresdefault