Sponset innhold

Til dere kjære lesere som har fulgt meg og min blogg i en god stund nå, vet at jeg har hatt noen gode runder med spreke hårfarger. Spreke hårfarger som knæsj rosa og Violet&Turquoise, som min fantastiske frisør og gode venninne Stine gjorde på meg. Fy fader hun er flink asså!

Og det som begge de to hårfargene hadde til felles er at det alltid så sunt ut, og ALDRI fett! Det var noe jeg satte utrolig stor pris på. Da jeg for eks. hadde rosa hår så kunne jeg gå en uke uten å dusje håret liksom- uten at det ble fett! Sykt, men latterlig digg. Det eneste jeg brukte da for å freshe det opp litt var da Batiste Dry Shampoo. Et produkt i form av en tørrsjampo, som jeg hadde lest om i et blad, som jeg forelsket meg i fra første stund, som så videre ble min trofaste venn i hverdagen.

Hadde jeg en litt kjip hårdag hvor håret så litt flatt og kjedelig ut, så var det bare å spraye litt av Batiste’n så var alt bra igjen. Fresht og fint! Og siden jeg ikke trengte å bruke så mye av det hver gang, så hadde jeg produktene i en god stund før de ble tom.

Men så gikk det over til andre tider. Jeg gikk fra sprekt, crazy og freshe hårfarger, til det normale, litt mer anonyme og naturlige brunt. Jeg gledet meg, men samtidig gruet meg. Jeg gledet meg til å kunne vaske håret hver dag om jeg ville, uten å tenke på at hårfargen fadet. Jeg gledet meg til å kunne bruke klær med hvilke farger jeg ville- uten å tenke på at det ville kræsjet med håret. Men jeg gruet meg til å bli anonym. Miste det som for meg var mye av meg og mitt. Det var slik folk kjente meg, og det var slik jeg forsterket hvem jeg var, og min personlighet. Men når det var gjort og det normale var der, så var det overraskende greit. Det var fint og jeg likte det, og jeg mistet ikke meg selv. Jeg var fortsatt den morsomme, livlige, crazy, søte, spreke, rare, noe merkelige og sexy dama som jeg alltid har vært.

Men det var èn ting jeg ikke hadde i tankene. Èn ting som var en fantastisk lettelse ved håret slik det var før. Det var det at det aldri så fett ut! Når jeg nå fikk brunt hår igjen så bydde det på andre tider. Andre stunder..

For nå går jeg knapt noen dager etter at håret er nydusjet, før det begynner å se fett ut! Jeg hadde helt glemt at noe så enkelt som en god natts søvn kunne fucke opp så mye med håret. Har jeg bare en god drøm der tankene flyr fritt så er skaden gjort. Jeg våkner opp med et hår jeg knapt har lyst til å gå ut døra med. Og hvorfor det? Jo, fordi det er fett, slapt og dødt.

7 av disse kjøpte jeg nylig

SÅ TAKK GUD FOR BATISTE DRY SHAMPOO

Som jeg skrev innledningsvis så ble jeg forelsket i Batiste Dry Shampoo fra første stund. Allerede fra første spray så skjønte jeg at dette var et produkt jeg kom til å elske. Dette var et produkt som alltid kom til å være min redning i hverdagen, ja min helt på en dårlig hårdag.

Så når jeg nå ble brunette igjen, så ble dette min faste følgesvenn, på et mye ‘tettere’ nivå enn hva det var før. Før var Batiste tørrsjampoen min trofaste venn i hverdagen, mens nå er den blitt min reddende engel. A life saver- for å unngå en fucka hårdag.

Jeg er ofte ute på reise i jobben og jeg har alltid med meg èn eller to (og til tider flere) Batise’er i kofferten. Ved flere anledninger har jeg også med meg en i veska ellers i hverdagen. Jeg har alltid produktene ‘In Storage’ hjemme, slik at jeg aldri går tom. For det kan jeg rett og slett ikke. I’m a Batiste-addict, and I love it!

Og for å avslutte det hele så vil jeg også legge til at jeg nå for noen dager siden innledet et samarbeid med Batiste Dry Shampoo! Og som dere da sikkert skjønner ut i fra det dere har lest ovenfor- så er jeg overlykkelig over det! For Batiste Dry Shampoo er et utrolig bra merke med fantastisk gode produkter, som jeg elsker! Og for dere som ikke har prøvd ut Batiste sine tørrshampoer, så anbefaler jeg det på det ytterste! You will see a new hair day! I promise 🙂

Disse tre herlighetene fikk jeg i posten i dag :)